Меню
Количка

За нас

Herlitz PBS AG Интернационален производител на маркови продукти, с предлагане на богата гама интегративни услуги- създаден през 1904 година.Продуктите на Херлитц се предлагат под марките Herlitz, Falken, Susy Card и Boon&Bane. Herlitz PBS AG е една от най-известните традиционни немски фирми, и един от водещите производители на офисни, и ученически стоки в Европа. Седалището се намира в Берлин, а дъщерните фирми са в Бенелюкс, Финландия, Гърция, Великобритания, Чехия, Словакия, Унгария , Полша, Румъния и България. Всеки познава Herlitz - повече от 100 години марката е символ на висококачествени и стойностни ученически и офисни артикули. Със своите повече от 10 000 артикула единствено Herlitz предлага на своите основни партньори пълния асортимент пишещи и хартиени средства на европейския пазар, което заедно с модерната логистична база и широката гама от интегративни услуги са гаранция за навременна доставка на стоките във всяка точка на Европа.


Херлитц България ЕООД е дъщерна фирма на световноизвестния германски концерн Herlitz PBS AG , Берлин. Създадена е в началото на 1999 година, с цел директно снабдяване с широка гама от канцеларски , училищни и парти-пикник стоки на модерните вериги магазини, а така също и на търговците на едро и дребно от бранша на територията на страната. За целта е създадена отлична складова база в която се поддържат постоянни наличности на артикулите, които се предлагат и дистрибутират на българския пазар. Номенклатурата ни е в процес на постоянно обогатяване и обновяване, което заедно с качеството на стоките и организацията на работа ни позволява да предложим на всички наши Клиенти отлични условия за взаимоизгодна съвместна работа. От 2011 година Херлитц България ЕООД е собственост на Pelikan Group GmbH .

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки за най-доброто ви изживяване при пазаруване. Повече информация.