Меню
Количка

Портмонета

Марка: Herlitz
Несесер / портмоне Произведено от полиестер ;Несесерите на Херлитц са перфектния приятел в училище;Paзмepи: дължина 22 - ширина 15 - височина 3 cм.C един цип ; С едно обширно главно отделение;Предназначени за училището, университета,  за спорт,за работното място, за отдих и т.н. ;4 мотива ..
13.00 лв.
Без данък:13.00 лв.
Марка: Herlitz
Несесер / портмоне Произведен от полиестер ;Несесерите на Херлитц са перфектния приятел в училище;Paзмepи: дължина 22 - ширина 15 - височина 3 cм.C един цип ; С едно обширно главно отделение;Предназначен за училището, университета,  за спорт,за работното място, за отдих и т.н. ;1 мотив , J..
14.00 лв.
Без данък:14.00 лв.
Марка: Herlitz
Портмоне детско с връзкаПроизведено от полиестер;Затваряне с цип;Вътрешен джоб с прозрачно прозорче;Мотиви момичета:Rainbow Feathers, Unicorn, Butterflies; Vintage Love Внимание: Продукта е асортиментен и не може да бъдеизбран конкретен цвят. Доставя се според наличностите!..
13.00 лв.
Без данък:13.00 лв.
Марка: Herlitz
Портмоне детскоПроизведено от полиестер;Затваряне със залепване (велкро);Отделение за банкноти;Ключодържател;Отделение с цип ;Мотиви момичета: Black Cat, Stars, Butterfly, Unicorn; Внимание: Продукта е асортиментен и не може да бъдеизбран конкретен цвят. Доставя се според наличностите!..
9.00 лв.
Без данък:9.00 лв.
Марка: Herlitz
Портмоне детскоПроизведено от полиестер;Затваряне с цип;Размери: 11,5 х 9 х 2,5 ;Отделение за банкноти;Ключодържател;Отделение с цип ;Мотиви: Turtle, Tiger, Koala, Zebra; Внимание: Продукта е асортиментен и не може да бъдеизбран конкретен цвят. Доставя се според наличностите!..
13.00 лв.
Без данък:13.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки за най-доброто ви изживяване при пазаруване. Повече информация.