Меню
Количка

Условия за ползване

Авторски права

Цялото съдържание на този уебсайт представлява обект на авторско право по смисъла на закона за авторското право и сродните му права е притежание на ХЕРЛИТЦ БЪЛГАРИЯ ЕООД.


Вие нямате право да копирате, публикувате, преиздавате, променяте част или цялото съдържание на този сайт без да имате предварително разрешение от ХЕРЛИТЦ БЪЛГАРИЯ ЕООД.


Отговорност

С посещението си на този сайт, Вие декларирате, че го използвате изцяло на своя собствена отговорност и че издателят не е отговорен за възникването на директни или косвени щети от ползването му.


Промени

ХЕРЛИТЦ БЪЛГАРИЯ ЕООД и редакторите на този сайт се стремят да актуализират информацията публикувана на сайта своевременно.


ХЕРЛИТЦ БЪЛГАРИЯ ЕООД запазва правото си да извършва промени на цени, промоции, адреси, телефони и др. преди да публикува информацията в сайта.


ХЕРЛИТЦ БЪЛГАРИЯ ЕООД запазва правото си да извършва промени в съдържанието на този сайт и правилата за ползването му без предизвестие.

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки за най-доброто ви изживяване при пазаруване. Повече информация.