Меню
Количка

Спортни торби

Марка: Herlitz
Спортна торба с връзкаПроизведено от полиестер;Затваряне с връзки;За спортни занимания;Мотиви момичета:Fantasy, Stars, Moon Lady, Black Cat ; За избор на конкретен мотив моля използвайте полетоВнимание: Продукта е асортиментен и избора на конкретенцвят зависи от моментните наличности !..
15.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Марка: Herlitz
Спортна торба с връзкаПроизведено от полиестер;Затваряне с пристягане на връзките;За спортни занимания;Мотиви момчета:Dinomania, Spider, Monster Truck, Play Ball ; За избор на конкретен мотив моля използвайте полетоВнимание: Продукта е асортиментен и избора на конкретенцвят зависи от моментните..
15.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Марка: Herlitz
Спортна торба с връзкаПроизведено от полиестер;Затваряне с връзки;За спортни занимания;Мотиви Cute Animals:Zebra, Turtle, Tiger, Koala ; За избор на конкретен мотив моля използвайте полетоВнимание: Продукта е асортиментен и избора на конкретенцвят зависи от моментните наличности !..
15.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки за най-доброто ви изживяване при пазаруване. Повече информация.